Bestuur

Jeroen Berben

Jeroen Berben


Voorzitter

Ik ben Jeroen Berben. In 1983 ben ik in Hulst komen wonen en 1 jaar later werd ik lid van deze sociale, sportieve maar vooral gezellige badmintonclub. In 1985 werd ik algemeen bestuurslid en in 1994 werd ik door de leden gekozen als voorzitter. Sinds 2010, vervul ik ook de taak van 1ste secretaris. Verder hou ik me bezig met de organisatie van de clubkampioenschappen, het Kerst- of Nieuwjaarstoernooi, maar ook met het inmiddels jaarlijkse familietoernooi. Ook kun je mij vaak tegenkomen als 1 van onze 4 jeugdtrainers op de vrijdagmiddagen.

Eddy van der Veeken

Eddy van der Veeken


Vice - Voorzitter

Eddy van der Veeken. Lid van BC den Ossaert sinds 1986. Competitiespeler mixed competitie, reservespeler herencompetitie, sinds vele jaren bestuurslid, contactpersoon Grote Clubactie.

vacature

vacature


1ste Secretaris

Voor deze functie zijn wij nog op zoek naar iemand die dit zou willen doen binnen ons bestuur. We vergaderen gemiddeld 7 a 8 keer per seizoen. Er zijn 5 bestuurs- en 1 jeugdvergadering. Ook zijn er 1 of 2 Algemene Ledenvergaderingen per seizoen. Je taken bestaan oa. uit het bijhouden van de jaarkalender, het uitschrijven van de verdageringen en het maken van de notulen hiervan. Verder draag je zorg voor de administratieve ondersteuning van de overige bestuursleden (indien nodig). Voor de ledenadministratie hebben wij een 2de secretaris in de persoon van Patrick Willaert.

Heb je interesse in- of vragen over deze functie dan kun je natuurlijk terecht bij 1 van de overige bestuursleden 

Patrick Willaert

Patrick Willaert


Ledenadministratie

Mijn naam is Patrick Willaert. Ik ben sinds 1989 actief lid van deze mooie vereniging. Sinds 2004 mag ik me binnen het bestuur bezighouden met alles wat met ledenadministratie te maken heeft.

Mirella de Vijlder

Mirella de Vijlder


Penningmeester / Jeugdzaken

Mirella de Vijlder. Lid van BC den Ossaert sinds 1992. in 2000 ben ik bij het bestuur gekomen en sinds 2003 regel ik de financiele zaken van de vereniging. Daarnaast ben ik competitiespeelster en biedt ik een ondersteunende rol bij de wedstrijd spelende jeugd. 

Miriam de Maat

Miriam de Maat


Competitie zaken

Mijn naam is Miriam de Maat, ik ben actief lid van onze gezellige badmintonvereniging.

Binnen het bestuur verzorg ik, samen met Peter de Pundert, de competitiezaken.

Daarnaast ben ik één van de trainers van de jeugd die op vrijdagmiddag spelen.

 

 

Freddy Krieckaart

Freddy Krieckaart


Verenigingszaken

 Mijn naam is Freddy Krieckaart. Ik ben sinds 2011 lid van deze gezellige vereniging. Dit na wat rondzwervingen bij verschillende verenigingen ben ik hier blijven hangen. Ik ben een paar maanden later toegetreden tot het bestuur met als taak verenigingszaken.

Laatste Nieuws

CORONA PROTOCOL B.C. den Ossaert

Corona-protocol BC den Ossaert   De volgende basisregels ter bestrijding van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht : - heeft u ...

Lees Meer...

We mogen weer (nieuwsbrief 1 seizoen 2020-2021)

Hulst, 26 juli 2020 Beste leden van BC den Ossaert, Door de versoepelende coronamaatregelen is het weer mogelijk om samen te ...

Lees Meer...

Jaarkalender seizoen 2020-2021

  Planning seizoen 2020-2021 van BC den Ossaert ...

Lees Meer...