Wie zijn wij

Wij zijn een gezellige en sportieve vereniging. Op 12 juni 2014 vierden we ons 40 jarig bestaan.

Er kan bij ons zowel recreatief gebadmintond worden, als in competitieverband. In competitieverband wordt er deelgenomen aan de competitie met 1 senioren en 3 jeugdteams in de afdedling Zeeland van het District Zuid-West van de badmintonbond, Badminton Nederland.                                                                                                          

De Jeugdteams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal te Kloosterzande. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond in de thuishal aan de Sportlaan te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden. Bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden ook vooral op zaterdag.

Er wordt jaarlijks een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). Zoals o.a. een kerst- / nieuwjaarstoernooi en een paastoernooi.

Daarnaast trachten we tweejaarlijks een gezellig familietoernooi te houden: Het "Ouder-kind toernooi". Dit toernooi is niet alleen een verenigingsaangelegenheid, waardoor het ook toegangkelijk is voor kinderen met hun ouders van buiten onze eigen vereniging.

Zoals het een echte vereniging betaamt worden er natuurlijk jaarlijks clubkampioenschappen gehouden. Dit voor de jeugd en de senioren. Op deze kampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in het enkelspel en het  gemengd-, dames- en herendubbel.

 

 

Laatste Nieuws

nieuwsbrief 3 mbt corona virus en gevolgen voor ons en het badminton

Hulst, woensdag 29 april 2020 B.C. den Ossaert  Corona nieuwsbrief 3   Beste leden, Zoals beloofd in de 2de nieuwsbrief van 2 april, met ...

Lees Meer...

nieuwsbrief 2 mbt corona virus en gevolgen voor ons en het badminton

Hulst, donderdag 2 april 2020 B.C. den Ossaert Corona-nieuwsbrief 2 Beste leden Zoals iedereen eergisteren dinsdag 31 maart heeft kunnen vernemen zijn ...

Lees Meer...

Nieuwsbrief mbt maatregelen tegen verspreiding van het Corona Virus

Hulst zondag 15 maart 2020   B.C. den Ossaert Nieuwsbrief i.v.m. maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus Beste leden n.a.v. de ...

Lees Meer...